Event / Konferenser / Gruppresor

Om Eventity

Vår passion

Vi på Eventity brinner för att skapa unika upplevelser som förflyttar människor – både mentalt och fysiskt – till platser som inspirerar, berör och stärker banden. Den kommunikativa vägen till känslor, budskap och den gemensamma utvecklingen. För oss handlar det alltid om att se kärnan i varje uppdrag och hitta smarta lösningar tillsammans med er.

Eventity är ett eget, specialiserat affärsområde inom Lingmerths Group AB, vilka har skapat meningsfulla möten, konferenser, events och affärsresor i över 70 år.

Inom Eventity fortsätter vi att utveckla vad som är möjligt att uppnå när människor möts. Vi tar varje chans att överträffa våra kunders förväntningar.

Låt ditt möte fyllas av smart magi!

Så här ARBETAR vi

1. Brief

För att vi ska kunna arbeta tillsammans och nå era mål behöver vi lära känna varandra! Vilka är ni och vad vill ni åstadkomma?

2. Förslag och offert

Vi presenterar ett koncept som beskriver vår idé och  tillvägagångssätt, våra tjänster och tillhörande kostnader.

3. Planering och mötesdesign

Vi älskar att få dyka in i planeringsfasen och utforma evenemanget tillsammans med er! Samarbetspartners samordnas och en detaljerad tidslinje skapas för att nå visionen.

4. Löpande kontakt

I planeringsprocessen har vi en regelbunden dialog varvad med avstämningsmöten .
Att arbeta symbios med er är framgångsfaktor som gynnar det slutliga resultatet.

5. Logistik och koordinering

Det spelar ingen roll hur kreativt eller välplanerat ett möte är om inte flödet fungerar! Vi håller koll på alla delmoment, alla involverade och all logistik med noggrannhet och omtanke.

6. Genomförande

Vi ser till att ni får de bästa förutsättningarna att fokusera på er vision och syfte. Vårt team ’behind the scenes’ ser till att allt blir precis som ni föreställt er.

7. Utvärdering och debrief

När vi är i mål är det dags att ses för att utvärdera leverans och samarbete. Uppdraget sammanfattas och dokumenteras – allt för att skapa den optimala utgångspunkten inför nästa evenemang.

våra kunder

Man kan aldrig bli så bra att man inte kan bli bättre

För att konstant utvecklas och anpassa vår verksamhet, arbetar vi med verksamhetsmål som styr vårt kvalitets- och miljöarbete.

Genom Lingmerths Group är vi kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Med detta sagt – vi har verkligen inte gjort det så lätt för oss!
Vi behöver hela tiden vara på tå, vara flexibla, göra förändringar, förbättringar och sikta framåt. Detta arbete involverar oss alla både det dagliga som det långsiktiga arbetet.
 

Visselblåsning

Vi på Eventity som en del av Lingmerths Group arbetar aktivt med att ha en arbetsmiljö som sköts korrekt.
Att upprätthålla våra medarbetares, våra samarbetspartners och allmänhetens förtroende förr oss och för vår verksamhet är viktigt för oss.

Med anledning av det finns en visselblåsafunktion där misstanke om allvarliga missförhållanden kan rapporteras anonymt.