Event / Konferenser / Gruppresor

Our offer

Eventity är en smart fullservicebyrå med egen resepartner ”in house”.
Med en mångsidig portfölj inom event, konferenser och gruppresor driver vi alla typer av evenemang.
Vi hjälper dig att stärka varumärket genom värdedrivna mötesupplevelser – oavsett syfte eller omfattning.
Vår service bygger på noggrann projektledning som omfattar logistik, upphandling, idéskapande, konceptutveckling, sömlöst genomförande och en uppföljning.

Event

Vi älskar att skapa upplevelser som gör intryck på människor!

Vår drivkraft? Att kontinuerligt prestera över förväntan genom att lära känna våra kunders behov på djupet. Vi älskar att skapa upplevelser som gör intryck på människor!

Vi målar över hela paletten och samtidigt in i minsta detalj - för oss är varje event en möjlighet att framkalla starka känslor, bärande budskap och engagerande gemenskap.

Vill du veta mer?

SARA VALFRIDSSON
Operations manager Event
+46 (0)76 492 08 99
sara.valfridsson@eventity.se

KonferensER

Organiserade möten kräver en touch av komfort och exklusivitet

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som utvecklas i samarbete med dig, så att din konferens eller kickoff äger rum precis där du vill, som du vill och hur du vill oavsett om det är i Sverige eller utomlands.

Ge era redan professionella möten det lilla extra med hjälp av vårt engagemang och noggranna planering, allt för att skapa den perfekta miljön för viktiga diskussioner och samarbeten. Det rätta mötet är alltid början till nya och härliga idéer.

Gruppresor

Med vår bank av kunskap hjälper vi er hitta bra,hållbara och relevanta destinationer, så väl som i Sverige eller länder runt om i världen.

Destinationer erbjuder oftast många möjligheter till energi och inspiration. Med vår långa erfarenhet hittar vi de allra bästa och smartaste lösningarna, så väl som destination som resa.

Vill du veta mer?

HELENA WIBERG
Operation manager Meetings
+46 (0) 101 22 67 12
helena.wiberg@eventity.se