Event / Konferenser / Gruppresor

SR ENERGY

A wind of change

Kraftfull invigning av Tvinnesheda

#2023 #KRONOBERG #PUBLIC #CEREMONY #SEMINARS #ACTIVITIES #FOOD #CONCERT

Uppdrag

SR Energy är ett grönt energibolag som investerar långsiktigt i förnybar energi. Några av deras många utmaningar är att framhäva och främja vindkraft samt hållbar energi. Detta behövs göras både internt och externt. Vårt uppdrag var därför att skapa en enhetlig invigning av vindkraftsparken riktat mot två olika målgrupper, allmänheten och inbjudna beslutstagare.

Lösning

Tillsammans med kund arbetades det fram en vision och en plan för proaktiva lösningar. Vi skapade från grunden en infrastruktur och plattform för två parallella event som tillgodosåg olika målgrupper med olika behov. Dessa fördes sedan samman till ett samlat finalevenemang med världsklassad underhållning och michelinkrönat tilltugg. Den samlade upplevelsens gemensamma ledstjärna: Att främja hållbar energi och berika lokala relationer!

Utförande

Förberedande byggnationer gjordes från grunden med en infrastruktur av lösningar för el, scener och massiva tält. Det producerades digitala plattformar för transport och logistik av stora deltagargrupper.

Parallellevent Nr1: för allmänheten

För att skapa en god dialog och gemenskap med boende i trakten var alla inbjudna för “Öppet Hus”. En dag av ceremonier och familjeaktiviteter – där målet var att lyfta fram den lokala betydelsen av vindparken.

Parallellevent Nr2: för inbjudna gäster

För att få vind i seglet för en mer hållbar energi gentemot beslutstagare anordnade vi en heldag för inbjudna gäster – 150 personer bestående av bland annat banktjänstemän, markägare och politiker till en inspirationsdag av seminarier, rundtur och underhållning. Avslutningsvis, med parkens finaste utsikt, bjöds det på middag av inga mindre än Michelin-krogen PM.

Nr3: Final

För att knyta ihop kvällen bjöds det på en minnesvärd konsert av den internationellt kända duon Tennessee Tears, självklart med rötterna i Åseda.  

SMARTA DRAG