Event / Konferenser / Gruppresor

KONFERENS OCH GRUPPRESA​

Syftet skapar resan

Boka en smart gruppresa eller konferens​

#TRAVEL #CONFERENCES #PURPOSE #GUIDED TOURS #ACTIVITIES #FOOD #HOTEL ​

Eventity ingår i Lingmerths Group. Vi specialiserar oss på olika former av smarta grupp och konferensresor, utefter ert syfte och önskemål. Vårt erfarna team hanterar både små och stora grupper till världens alla hörn. Vi tar fram ett program för er enligt avtal eller offertförfrågan.

VAD ÄR EN SMART GRUPP OCH KONFERENSRESA?​

En smart resa har ett syfte. Vet ni ert syfte? Annars låt oss hitta det tillsammans!

Oavsett anledning eller syfte med er mötesresa, om det är hjärtefrågor eller strategier för att ta ert företag in i framtiden, hjälper vi er att skapa ett förslag. Vi kan öka inspirationen och engagemanget genom en välplanerad resa eller konferens. En smart resa innebär att det ska vara enkelt, tidseffektivt och genomtänkt. Låt oss guida dig vidare och hitta en smart resa utifrån era önskemål och budget.

Kreativa och ALLTID UPPDATERADE

Vårt kreativa team kommer gärna med förslag på aktiviteter och upplägg för era gemensamma dagar. Vi har lokala samarbetspartners över hela världen, som gör att vi alltid är uppdaterade med det senaste. Det finns många anledningar till att både resa och konferera. Vi är proffs på att få till detta riktigt bra.

SMARTA FÖRSLAG​

BARCELONAS INNOVATION​

Innovation och entreprenörskap: Barcelona har en blomstrande startup-scen och är hem för många teknikhubbar och innovationscenter. Dra nytta av att nätverka med lokala entreprenörer och branschexperter för att utforska potentiella samarbeten, investeringsmöjligheter och framväxande trender.

Hållbarhet och stadsplanering: Barcelona är en pionjär inom hållbar stadsutveckling och smart city-initiativ. Arbetar ni med hållbarhet, stadsplanering, förnybar energi och grön teknik kan ni lära er av Barcelonas initiativ inom områden som hållbara transporter, avfallshantering och grönområden.

Rikt nöjesliv: Att välja Barcelona som er destination ger möjligheter till bra konferenshotell, ett rikt kulturutbud och kulinariska upplevelser. Besök genuina små barer, kittla smaklökarna med lokala delikatesser tillsammans med katalanska viner i kvarteren San Antoni, Raval och Poble Sec.

ISLANDS ENERGI OCH NATUR

Förnybar energi och hållbarhet: Island är världsledande inom förnybar energi, särskilt geotermisk energi och vattenkraft. Låt er inspireras av Islands innovativa metoder och bästa praxis för att utnyttja rena energiresurser.

Naturskönhet och friluftsliv: Förundras av Islands fantastiska landskap, inklusive vulkaner, glaciärer och geotermiska varma källor. Ni kan inspireras av Islands naturbaserade attraktioner och utforska möjligheterna till ekoturisminitiativ.

Utforska: Island är som gjort för att göra utflykter på med sin spännande natur och platser att se. Vill ni lära er mer om något specifikt, låt oss boka in en guidad tur, kanske ett studiebesök på ett företag eller verksamhet som intresserar just er!

AMSTERDAMS TEKNIK OCH ARKITEKTUR

Nav för teknik: Amsterdam har utvecklats till ett viktigt teknik- och innovationsnav i Europa. Här finns ett blomstrande ekosystem för nystartade företag och forskningsinstitutioner i världsklass. I Amsterdam finns en teknikgemenskap, talanger som kan bjuda på samarbetsmöjligheter.

Kreativitet och design: Amsterdam är även känt för sin livliga kreativa scen, som omfattar design, reklam, mode och arkitektur. Besök kända museer och gallerier. Passa på att knyta nya kontakter med lokala designers, konstnärer och kreativa byråer.

Upptäck: Byt perspektiv, upplev Amsterdam från en kanalbåt med möjlighet att prova på en hållbar aktivitet som plastfiske. En tvistad guidad tur genom Amsterdam som dessutom blir något extra välgörande.

VARFÖR OSS?​

FÖRDELAR ATT RESA MED OSS​

En dedikerad projektledare​
Kontinuerlig kontakt med flygbolag, hotell och lokala arrangörer​
Tillgång till förhandlade priser och avtal​
Smart deltagarhantering enligt GDPR​
Smidig administration​
Gedigen uppföljning efter varje resa​