Event / Konferenser / Gruppresor

LÄNSFÖRSÄKRINGAR

You Rock – We Rock the Arena

Rock'n rollande kickoff på Partille arena

#2023 #GOTHENBURG #EMPLOYEE EVENT #CONCERT #ACTIVITIES #SEMINARS

Uppdrag

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän har ett långsiktigt koncept: Toppendagarna.
Dessa dagar har syftet att skapa en kommunikationsplattform för företagets långsiktiga mål så att dessa förmedlas tydligt och blir väl mottagna av de anställda. Deltagarna ska ges oförglömliga upplevelser som generar i energi, stolthet och samhörighet. Kundens ledningsgrupp har tillsammans med Eventity genom åren utvecklat Toppendagarna som resulterat i en rad olika teman. Läs mer om år 2023 års tema nedan! 

Lösning

Årets toppendagar – We Rock – ett lekfullt och innovativt tema. Ett tema med fokus att säkerställa energi, delaktighet och glädje in i minsta detalj! 

Ifrån förra årets toppendags koncept – De sju bergtopparna – gick vi vidare till  ”Rock” som byggdes sedan på till ”you rock” och under kvällen gick över till ”we rock” för att symbolisera företagets utvecklingsresa, samhörighet och position på marknaden. Kvällen mynnade ut i – We Rock The Arena.

Utförande

Partille Arena förvandlades till rockfestival och alla deltagare fick såklart varsitt festivalarmband, rockiga accessoarer och andra festivalförnödenheter.

Rock
Dagen inleddes på lilla scen där Länsförsäkringars ledningsgrupp, dagen till ära under namnet The Rock, höll en introduktion mitt bland bajjamajjor och campingtält i klassisk festivalanda.

You Rock
Nästa del innehöll flera föreläsningar med information om företagets olika projekt och kampanjer, bland annat introducerades Länsförsäkringars AI-tonåring Laika. Föreläsaren Tobias Karlsson, känd från Let’s Dance, höll en lika inspirerande som gripande föreläsning och avslutade med en dansstudio i klassiska rockmoves

We rock
För att öka sammanhållningen och samarbetet delades alla in i klassiska rockband och fick möjligheten att spela in en musikvideo tillsammans (och självklart använda sina nya moves). Bästa prestationen belönades med en Rockbjörn senare under kvällen!

We Rock the Arena
Kvällens kanske absoluta höjdpunkt var när ledningsgruppen klev ut på scen i full Kiss-mundering och genomförde I Was Made For Lovin’ You som öppningsnummer åt kvällens huvudartist Ola SaloEnergipåfyllda deltagare vandrade hem i natten, funderandes på frågan – Var det verkligen Kiss?

SMARTA DRAG