Event / Konferenser / Gruppresor

Projektledare

Stad
Göteborg och Växjö

Omfattning
Heltid

Anställingsform
Tillsvidare

Ansök senast
2024-04-12

Om tjänsten

Som projektledare för event på Eventity har du det övergripande ansvaret för stora och små projekt. Det är ingen ”one man/woman show” utan du har ett kompetent team av kollegor som du leder till det gemensamma målet att överträffa våra kunders förväntningar.

I rollen kommer du bland annat vara

Kundansvarig säljare. Inte alla kan vara säljare, men du är inte som alla andra! Du kommer att ha en nyckelroll i att hitta och vinna nya affärer genom din förmåga att charma kunderna och sälja in våra fantastiska idéer. Att skapa och bibehålla goda kundrelationer faller sig naturligt för dig.

Kreativ kraft. Du är inte rädd för att tänka utanför boxen och du har förmågan att omvandla en enkel idé till en spännande händelse. Från brief till färdig produktion – inget är omöjligt för dig!

Projektledningsproffs Du jonglerar med deadlines och detaljer som en riktig mästare, och inget kan få dig ur balans. Du är den som håller i trådarna och ser till att allt i projektet flyter på i bra takt och att det görs smidigt, oavsett hur stormigt det än kanske kan bli. Din geografiska placering är något av våra kontor som ligger i Växjö eller Göteborg. Resor inom jobbet förekommer, framförallt vid genomförande av planerade event och möten.

Vem tror vi att du är? Vi önskar att du har en längre professionell bakgrund inom reklam, event och/eller marknadskommunikation (eller motsvarande). Du, och andra, anser att du är en riktigt vass projektledare som lätt tar till dig information och har en leveransförmåga av rang.

Du har vana av att jobba i team och samarbetar väl med de du möter.
Att arbeta med ett starkt affärsmannamässigt fokus faller dig naturligt och du följer med lätthet upp siffror och håller deadline.
Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.
Körkort B är ett krav.


Kontakt

Uppdraget är en direktrekrytering till Eventity som för denna tjänst valt att samarbeta med Inpeople. Frågor och funderingar kring tjänsten bollar du med ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg, telefonnummer: 0470-747 672

Ansökan

Vi jobbar alltid med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sök tjänsten i Växjö via länk: Ansök till Växjö (inpeople.se)

Sök tjänsten i Göteborg via länk: Ansök till Göteborg (inpeople.se)

Om Eventity 

Vi brinner för att skapa unika upplevelser som förflyttar människor – både mentalt och fysiskt – till platser som inspirerar, berör och stärker banden. För oss handlar det alltid om att se kärnan i varje uppdrag och hitta smarta lösningar tillsammans med kund. Eventity är ett eget, specialiserat affärsområde inom Lingmerths Group AB, vilka har skapat meningsfulla möten, konferenser, events och affärsresor i snart 75 år. Inom Eventity fortsätter vi att utveckla vad som är möjligt att uppnå när människor möts. Vi tar varje chans att överträffa våra kunders förväntningar. Välkommen till Lingmerths!